Microsoft Rewards Bing News Quiz Questions and Answers (9-22-2023)

Question 1: An Australian surfer was fined after wildlife officials saw videos of him surfing with his pet…

A Goat
B Snake
C Rabbit

Correct Answer: Snake.

Question 2: The price of which kitchen staple has gone up over 100% in the last year?

A Flour
B Olive oil
C Corn

Correct Answer: Olive oil.

Question 3: Which social media company is reportedly set to begin charging users a monthly subscription fee?

A Instagram
B Facebook
C X (formerly Twitter)

Correct Answer: X (formerly Twitter).

Question 4: Rupert Murdoch has stepped down as chairman of Fox and News Corp. Who will replace him?

A Lachlan Murdoch
B James Murdoch
C Both are correct

Correct Answer: Lachlan Murdoch.

Question 5: Canada is investigating whether agents of a foreign nation were involved in a murder on Canadian soil. Which nation?

A Russia
B India
C Pakistan

Correct Answer: India.

Question 6: Which pop star officially filed for divorce, ending a 2-year marriage?

A Doja Cat
B Ariana Grande
C Justin Bieber

Correct Answer: Ariana Grande.

Question 7: Snoop Dogg and Chris Stapleton teamed up to perform a new theme song for which long-running TV program?

A General Hospital
B Good Morning America
C Monday Night Football

Correct Answer: Monday Night Football.

Question 8: Speaking of football, which SEC university was fined $100K after their fans stormed the field celebrating a recent victory?

A Georgia
B Florida
C Missouri

Correct Answer: Missouri.

Question 9: The first privately run passenger train line in 100 years is set to launch in which US state?

A Nevada
B Florida
C California

Correct Answer: Florida.

Question 10: Bears raided a van that was delivering what to an Alaskan military base?

A 50 cases of Budweiser
B Krispy Kreme doughnuts
C Picnic baskets

Correct Answer: Krispy Kreme doughnuts.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *