Microsoft Rewards Bing News Quiz Questions and Answers (9-15-2023)

Microsoft Rewards Bing News Quiz Questions and Answers (9-15-2023)

Question 1: Which NFL team lost starting QB Aaron Rodgers for the season after he was injured in their first game?

A New York Jets
B New York Giants
C Jacksonville Jaguars
Correct Answer: New York Jets.

Question 2: Which music superstar won the most awards at this year’s MTV VMAs?

A The Weeknd
B Olivia Rodrigo
C Taylor Swift
Correct Answer: Taylor Swift.

Question 3: Police finally captured escaped convict Danelo Cavalcante two weeks after he broke out of prison in…

A Pennsylvania
B Delaware
C Texas
Correct Answer: Pennsylvania.

Question 4: Which state’s public university system announced plans to hike tuition annually for the next 5 years?

A California
B Texas
C Ohio
Correct Answer: California.

Question 5: McDonald’s says it plans to stop using what in its US restaurants by 2032?

A Human cashiers
B Self-serve beverage stations
C Plastic straws
Correct Answer: Self-serve beverage stations.

Question 6: An ‘exceptionally lucky’ climber survived a 2,000-foot fall from Mount Taranaki. Where is that?

A Swiss Alps
B Tibet
C New Zealand
Correct Answer: New Zealand.

Question 7: During a recent Q&A, musician Paul Simon revealed that he still hasn’t ‘accepted’ what?

A 2020 election results
B An honorary Grammy award
C His hearing loss
Correct Answer: His hearing loss.

Question 8: Pro wrestling promoters WWE have merged with UFC, a company that specializes in which sport?

A Mixed martial arts
B Boxing
C Karate
Correct Answer: Mixed martial arts.

Question 9: A priceless painting by which post-impressionist artist was recovered 3 years after it was stolen?

A Vincent Van Gogh
B Paul C├ęzanne
C Claude Monet
Correct Answer: Vincent Van Gogh.

Question 10: In more art news, a family in possession of stolen artifacts have agreed to return them to which country?

A Vietnam
B Thailand
C Cambodia
Correct Answer: Cambodia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *